Ecloziune mod păsări cocktail

Ecloziune mod păsări cocktail
Păsări de incubație cocktail , păsări cocktail mod incubațieCare începe după finalizareaprimei Kalsh la vârsta de 6 luni. Dar preferă să nu reproducere numai după sosirea perechii de la vârsta de 10 luni la 12 luni în cazul în care pasărea în această vârstă de stadiu de maturitate fizică de a se califica pentru a purta poverile incubator . Trebuie să educator în această vârstă special, că dornici de pe diversitatea de mese oferite la păsările din cauza diversității produselor alimentare este ceea ce satisface nevoile tuturor produselor alimentare pasăre – Metode de interes în păsări cocktail , la această vârstă : . 1 – a pus de sex masculin într-o cușcă mare și a pus o altă femeie într-o cușcă 0.2 – oferă două mese Ummena păsări – prima masă . : 06:00 – Introducere dieta este ridicat din ziua precedentă și să facă o masă de ouă -a doua masă. : 11:00 – ouă se ridică la aproximativ 09:00 – 11:00 și a servit introducere a semințelor . \” 2/1 drept perforate 0,1 K Vlars / 4 , 1 KB Dneph \” și oferă un amestec bun cu semințe de floarea soarelui . Legumele și fructele sunt disponibile , cu îndepărtarea de semințe sau fructe produce ud – Legume : . , Cum ar fi : Nasturel, salată , spanac , morcovi , castraveți , etc ……… – Fructe : cum ar fi strugurii , merele , prune , guava , pere , etc ……… – Randament îmbibată : este un grâu este îmbibat de 48 ore cuschimbarea de apă la fiecare 4 ore de laterminarea perioadei de înmuiere este filtrat și pus l în frigider și prezentarea acesteia pentru păsări EIMA care se potrivesc numărul de cupluri stocate .3 – furnizează vitamine in apa , cum ar fi amino Wit 0.4 – și le-a pus într- o Oagafas mare pentru flying.5 ușor – expuse la soare de dimineață pentru perioada de nu mai mult de o jumătate de oră pe zi, de la 6:00 la orice ceas 10:00 0.6 – distanța de la curentii de aer 0.7 – cumpăr niște jucării în Alaagafas nici un rau la acest stage.8 – asigura o sursa buna de calciu , cum ar fi oasele Alsibia .
-Etapa de formare a legăturilor dintre bărbați și femei , în scopul de a începe procesul de incubație : – Există două modalități de a rasa un cocktail pasăre : – depune icre de simplu : – În cazul în care Nfarrak fiecare pereche separat . Am pus fiecare bărbat în cușcă singur , care rase în ea că voia , cu voia lui Dumnezeu . Fără Ashoush sau femeie și se lasă timp de trei zile . Apoi vom intra în uzura după 3-7 zile se suspenda cuib . Cu dependența totală a semințelor în această perioadă și după suspendarea cuib crește oferindu- ne -le mese, deoarece se simt Nasturel masculin fertilitate și de re- setarea mese oua Thanita .– Masa depune icre : – În cazul în care numărul Nfarrak de cupluri într-o cameră special pregătite în prealabil în acest scop . În cazul în care o numim de sex masculin și lăsați-le pentru o perioadă de 3 până la 7 zile înainte de introducerea de sex feminin . Apoi, după această perioadă vom intra pe deplin de sex feminin și să înceapă procesul de amestecare între bărbați și femei trebuie să fie egal cu un numar . După aproape o săptămână Alachoc atașați în interiorul camerei .– Altazwag și reproducere în cocktail : După introducerea cuib începe menționat în Twitter și doisprezece începe atunci când sunt puse într- o ofertă directă de căsătorie ca distanța de la doisprezece în această perioadă și condițiile de negare complet , care le-a pus în ameliorator ar să-l facă mai dispuși pentru a finaliza procesul de Altazwag . în cazul în care veți găsi tăiate de sex masculin din coroana lui și a început să cânte tonuri lungi calatorii Besfrat în mijlocul de ea . Amta și îndeplini etnice a respins această ofertă , în primul rând , chiar și acceptarea de sex masculin . Apoi introduceți masculin – Bayada și începe să emită frumos , în scopul de a atrage voturi pentru femei pentru a intra în cuib și după intrarea de uzură și să se obișnuiască la cuib și lasă afarăde sex masculin uzura pentru a pregăti și a dota cuib pentru a finaliza procesul de incubație . Și intrarea în cuibul cocktail este un semn important de a începe , pentru a lui Dumnezeu incubație – . Atunci albire uzura 4-6 ouă în mediu și începe minciuna a revenit după al doilea ou .
– După 21 de zile de la începerea de ou – de stabilire începe în Fiqs ou puse succesiv , în ordinea de ouă – . Începeți o nouă fază , o fază de îngrijire , ci pe cei mici la vârsta de înțărcare . Și experiența mea cu păsări Alchksh cocktail Ele sunt foarte acerbă în acest stadiu , nu acceptă nici un amestec din om , și atunci când deschideți Bayada găsi bărbat sau uza ataca problema drepturilor si sunetul fluierat lovit cu aripi și se năpustească și să încerce persoană muscat lângă ele . Nu trebuie să deranjeze păsările în acest stadiu decât dacă este absolut necesar , cum ar fi curățarea sau puieți de urmat .– Stadii de puiet mici de creștere : – cele mai importante etape de creștere de puieți mici, este etapa care urmează Fiqs fi pui puf este lumina și ochii închiși și foarte mici în dimensiuni și slab și trebuie să DVI parintii si ingrijitorii puternic . Această fază continuă până la vârsta de 8 până la 10 zile, în timp ce ochii somotei floare mică . Bngathm și de îngrijire la această etapă ouă și Filars și Albulkm numai .– Și apoi am ajuns la următoarea etapă , care va dura până la vârsta de trei săptămâni sau un pic mai mult . Și să se concentreze pe produsele alimentare moale , cum ar fi ouă și randamentul lângă pulpa Filars Este posibil să le-a pus la ușa de mese lapte știri sau iaurt din lapte de impactul lor semnificativ în această perioadă .– În a treia fază somoteilor fi consolidate și împodobită cu pene Acesta începe după trei săptămâni de la momentul Fiqs . Și -i hrănească la masa de dimineață de ouă și masa de după-amiază de pastă de Filars , cu un pic de legume și fructe – Yum , la vârsta de înțărcare vârsta de 6 săptămâni . Trebuie să la această vârstă pentru a Okalat pus să mănânce și să bea apă , în scopul de a plasa un Tri mic alimentar scăzut pasăre , puteți mânca cu feluri de mâncare curate și semințele din pleava , deoarece prost de puiet de somon nu știe că, în aceste coji de Bdhu

اترك رد